Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
News / Intel a prezentat noile procesoarele Core i9
« Last post by IKY on June 21, 2017, 07:48:02 PM »

În cadrul evenimentului Computex 2017, Intel a lansat noile procesoare din gama Core i9. Acestea vor ajunge pe stațiile de lucru performante care au nevoie de o putere mare de calcul iar prețurile sunt pe măsura performanțelor și pot ajunge până la 2000 de dolari pentru modelul de top Intel Core i9 7980XE.


Intel Core i9 7900X


Intel Core i9 7920X


Intel Core i9 7940X


Intel Core i9 7960X


Intel Core i9 7980XE 


Chiar dacă au fost prezentate mai multe modele, Intel a oferit detalii suplimentare doar pentru procesorul Core i9-7900X. Acesta este modelul de bază și va avea 10 nuclee cu 20 de fire de execuție, o frecvență de lucru de bază de 3,3GHz care poate ajunge până la 4,5GHz și 140W putere disipată.


Alături de noua gamaă Intel Core i9, compania a lansat și alte modele din familia Kaby Lake X: i5-7640X și modelul i7-7740X. Ambele au patru nuclee, modelul i7 oferă suport pentru multi-threading ceea ce înseamnă că are suport pentru 8 fire de execuție.


Toate modelele de procesoare prezentate în cadrul conferinței de presă pot fi folosit pentru Overclocking și vor folosi noul socket LGA-2066 dar vor fi compatibile și cu socketul 2011. Intel recomandă viitorilor utilizatori să folosească un sistem de răcire performant pentru noile procesoare deoarece un radiator clasic nu este de ajuns așa că în pachet nu este inclus și un cooler.


 


Articol complet: www.techcafe.ro


2
News / AMD Ryzen 5 disponibile curand...
« Last post by IKY on March 21, 2017, 10:28:45 AM »

După succesul înregistrat de procesoarele desktop AMD Ryzen 7, cu un număr record de pre-comenzi și un număr important de premii pentru performanță, AMD anunță lansarea noilor procesoare Ryzen 5 desktop pentru data de 11 Aprilie 2017, ce vor oferi un raport performanță preț fără egal pentru gameri și creatorii de conținut. Procesoarele Ryzen 5 beneficiază de eficienta arhitectură “Zen” cu versiuni de 6-nuclee,12-thread și 4-nuclee, 8-thread, ce asigură performanțe ridicate și experiențe de joc imersive pentru utilizatorii de orice fel cu prețuri de la 169 dolari la 249 dolari.


“Ryzen va reintroduce inovația și competiția în aproape orice segment al pieței de PC-uri, iar Ryzen 5 este un pas din această evoluție, creat pentru a oferi noi nivele de performanță milioanelor de utilizatori PC din întreaga lume,” a spus Jim Anderson, vicepreședinte senior și manager general, Computing and Graphics Group, AMD.


Performanțe Ryzen 5 și Lineup


AMD a creat aceste procesoare și noua platformă AM4 special pentru power useri, gameri și streameri de jocuri AAA. Cu tehnologia AMD SenseMI și capabilități multitasking impresionante, AMD Ryzen 5 se adaptează la cerințele oricărui tip de utilizator cu o viteză de răspuns incredibilă. AMD a făcut o demonstrație în care Ryzen 5 1600X învinge un Intel Core i5 7600K cu 69 procente2 mai multă performanță CPU în Cinebench R15.


 


Articol complet pe: http://pcnews.ro


3
Comunicate de Presa / TP-LINK tripleaza performanta retelelor Wi-Fi
« Last post by IKY on January 14, 2016, 03:47:00 PM »

TP-LINK, producator global de echipamente de retea pentru consumatorii finali si companii, extinde gama de routere wireless cu doua noi solutii extrem de rapide: routerul Gigabit Tri-Band Archer C5400 si routerul wireless dual-band C3150 cu suport pentru MU-MIMO (Multiple User – Multiple-Input Multiple-Output. Ambele routere ofera performanta in timpul derularii unor activitati cu consum sporit de banda cum ar fi gaming-ul multi-player online sau streaming-ul 4K. Archer C3150 va fi disponibil pe piata din acest trimestru, iar Archer C5400, din al doilea trimestru. Cele doua solutii au fost prezentate la CES 2016.

tp-link-tripleaza-performanta-retelelor-wi-fi

“Cu aceste doua noi produse, TP-LINK se pozitioneaza din nou ca leader, aducand cea mai avansata tehnologie Wi-Fi pe piata. Clientii au nevoie de cele mai bune conexiuni wireless pentru a fi conectati permanent cu toate dispozitivele preferate. Gamerii dedicati si amatorii de divertisment online se pot baza pe conexiuni ultra-rapide si stabile cu ajutorul acestor noi solutii care maximizeaza vitezele”, a declarat Lewis Wu, vicepresedinte executiv pentru TP-LINK SUA.


tp-link-tripleaza-performanta-retelelor-wi-fi_1


Routerul tri-band Archer C5400 concentreaza semnalul Wi-Fi catre mai multe dispozitive si conecteaza inteligent fiecare dispozitiv la reteaua Wi-Fi, prioritizand traficul la nivelul retelei. Tehnologiile revolutionare 4-stream si NitroQAM permit o rata de transfer de pana la 5400Mbps*, in banda de 2.4GHz (1000Mbps) si doua benzi de 5GHz (2167Mbps). Tehnologia MU-MIMO imbunatateste conexiunea routerului la dispozitive mobile, oferind o performanta Wi-Fi de trei ori mai mare in timpul gamingului si al streamingului pe dispozitive multiple, in timp ce Smart Connect mentine dispozitivele conectate pe orice conexiune disponibila. Procesorul dual-core de 1,4Ghz si cele 3 procesoare secundare asigura conexiuni rapide, iar cele opt antene cu amplificatoare de mare putere si tehnologie beamforming furnizeaza acoperire maxima.

tp-link-tripleaza-performanta-retelelor-wi-fi.4_

In cazul routerulului dual-band Archer C3150 cu MU-MIMO, viteza asigurata este de pana la 3150Mbps* in benzile de 2.4GHz (1000Mbps) si 5GHz (2167Mbps).


Caracteristici cheie Archer C5400:

• Routerul tri-band AC5400 cu tehnologie 4-Stream si NitroQAM asigura o viteza de pana la 5400Mbps* in banda de 2.4GHz (1000Mbps) si doua benzi de 5GHz (2167Mbps)

• Suport multi-user cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO

• Smart Connect ajuta dispozitivele sa ruleze mai rapid

• Procesor dual-core de 1.4GHz si trei procesoare secundare

• Conexiuni pe fir ultra-rapide folosind patru porturi Ethernet gigabit

• Partajare de fisiere, poze, muzica si clipuri video in retea folosind porturile USB 3.0 si 2.0

• Stabileste limita de timp si controleaza accesul copiilor la continut cu ajutorul functiei de control parental

• Functia Guest Network permite crearea unei retele separate pentru vizitatori

• Functie de criptare avansata pentru protejarea datelor

• Aplicatia Tether App permite configurarea retelei si modificarea setarilor

• Functioneaza in standardul 802.11ac si e compatibil cu 802.11a/b/g/n

• Garantie de 2 ani si suport tehnic 24/7


Caracteristici cheie Archer C3150:

• Routerul dual-band AC3150 cu tehnologie 4-Stream si NitroQAM asigura o viteza de pana la 3150Mbps* Wi-Fi in benzile de 2.4GHz (1000Mbps) si 5GHz (2167Mbps)

• Suport multi-user cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO

• Smart Connect ajuta dispozitivele sa ruleze mai rapid

• Procesor dual-core de 1.4GHz si doua procesoare secundare

• Conexiuni pe fir ultra-rapide folosind patru porturi Ethernet gigabit

• Partajezi fisiere, poze, muzica si clipuri video in retea folosind porturile USB 3.0 si 2.0

• Stabileste limita de timp si controleaza accesul copiilor la continut cu ajutorul functiei de control parental

• Functia Guest Network permite crearea unei retele separate pentru vizitatori

• Functie de criptare avansata pentru protejarea datelor

• Aplicatia Tether App permite configurarea retelei si modificarea setarilor

• Functioneaza in standardul 802.11ac si e compatibil cu 802.11a/b/g/n

• Garantie de 2 ani si suport tehnic 24/7


 


Sursa: Yoda.ro


4
News / Skype Translator traduce în timp real ce vorbesti
« Last post by IKY on October 03, 2015, 07:53:20 PM »

După o lungă perioadă de beta restrâns, oricine poate comunica cu prietenii folosind o limbă pe care nu o cunoaşte prin intermediul Skype Translator.

Cei de la Microsoft lucrează deja de câţiva ani la această funcţie revoluţionară, dar abia acum poate fi experimentată fără restricţii de către oricare dintre voi. Este vorba de Skype Translator, o unealtă software care vă permite să vorbiţi cu diverşi prieteni din străinătate fără a le cunoaşte limba. Astfel, nu trebuie să ştiţi chineză pentru a vorbi cu un amic de peste mări şi ţări, deoarece programul se va ocupa să vă traducă în timp real fiecare afirmaţie, atât vouă, cât şi interlocutorului.


Deşi îşi menţine în continuare statutul de aplicaţie beta, Skype Translator poate fi descărcată fără nici un fel de probleme de pe website-ul Microsoft. Momentan, poate traduce în timp real apeluri video sau de voce între limbile engleză, italiană, spaniolă sau mandarină (chineză). Dacă preferaţi să comunicaţii prin intermediul mesajelor scrise într-o limbă străină, sunteţi avantajat. Această metodă de comunicaţie poate fi tradusă în timp real, în două sensuri, în peste 50 de limbi străine. Astfel, puteţi tasta un mesaj în limba română, iar destinatarul îl va primi în engleză, germană sau orice altă limbă doriţi.La momentul lansării vor fi disponibile șase limbi, incluzând engleza, franceza. germana, italiana, mandarina și spaniola. Acum vei putea purta o conversație în oricare dintre acestea fără ca măcar să știi o boabă din limba respectivă.


„Visăm de mult ca Skype să distrugă barierele lingvistice și să aproprie oameni din întreaga lume. Cercetătorii, ingineri și alți angajați Microsoft au muncit din greu pentru a transforma în realitate acest vis, și suntem nerăbdători să aducem această tehnologie pe cât mai multe dispozitive”, a declarat un reprezentat din echipa Skype, pentru The Verge.


În decursul săptămânilor ce urmează, Microsoft va lansa o actualizare pentru varianta desktop a aplicației Skype, iar un buton pentru traducere va apărea în fereastra de conversație. Poți activa traducerea atât pentru mesajele vocale, cât și pentru cele scrise. Cele din urmă beneficiază de 50 de limbi în care vor putea fi traduse, așa că iți poți face prieteni din toate colțurile lumii.


Articol complet pe playtech.ro


5

Juriul competiției internaționale din cadrul PGL Cosplay Open va avea patru dintre cele mai cunoscute nume din domeniu. PGL Cosplay Open este convenția cu cele mai mari premii din România, în valoare totală de 8.000 dolari, găzduită de DreamHack Cluj-Napoca între 29 octombrie – 1 noiembrie, la Sala Polivalentă.Cele patru celebrități costumate vor participa în calitate de jurați la convenția PGL Cosplay Open, iar pe lângă sesiunile de jurizare, vedtele vor participa la workshop-uri, prezentări, vor semna autografe și vor face poze alături de fani.


 


 


Marie-Claude Bourbonnais (Canada)


Marie Claude Bourbonnais

Marie-Claude (36 ani) și-a început cariera pe scena cosplay în 2009, cu un costum de tematică Mortal Kombat – Frost. Marie-Claude a lansat un nou trend în ceea ce privește materialele folosite în cosplay, purtând un costum de latex, întruchipând personajul Sue Storm la New York Comic Con în 2010. De-a lungul anilor ea și-a dezvoltat tehnica prin mai multe colaborări. A creat 7 costume de piele pentru actorii din Heroes of the North – Sezonul 2, o serie despre supereroi canadieni, pentru care a colaborat și în calitate de actriță.


Marie-Claude și echipa ei au petrecut prima parte a anului 2015 construind un robot de fibră de sticlă de 3 metri, pe care Soda Pop Miniatures l-au expus la Gen Con, la începutul acestui an. Marie-Claude este acum recunoscută ca fiind un cosplayer tehnic, construind costume și recuzită de înaltă calitate.


Tabitha Lyons


Tabitha Lyons


Tabitha Lyons (28 ani) este activă în industria recuzitelor de când avea 12 ani, fiind un expert al lucrului cu latex și spumă sintetică, alături de tatăl ei,  Nic Samiotis. În 2007, familia Lyons și-au creat propria companie, numită Artyfakes, furnizând costume și recuzită în toată lumea. Cei care vor să privească meșteșugarii moderni la lucru pot s-o facă pe stream-ul lor de Twitch.


Tabitha a apărut și la Sky One’s King of the Nerds, în calitate de juriu la provocarea Cosplay a săptămânii. În timpul ei liber îi place să streameze Hearthstone sau jocuri old school, ca Mariokart 64.


Calypsen Cosplay (Poland)


Calypsen Cosplay 1


Marta este o tânără talentată de 19 ani din Polonia care deja a reușit să impresioneze și să câștige apreciere pentru abilitățile ei. Ei îi place să lucreze la costume gen armură, folosind materiale ca worbla și spumă PVC. De asemenea, ea lucrează cu polizorul și pistolul de lipit. Îi place pizza și Assassin’s Creed.


A obținut locul 1 întruchipând-o pe Diana din League of Legends în timpul Hall of Games, în 2014, din Wroclaw, Polonia și locul 1 cu Lady Arthas din World of Warcraft la concursul Animatsuri din Varșovia, în 2015.


Dyana Smythe (Romania)


Dyana Smythe


Dyana Smythe a reușit să impresioneze la DreamHack Bucharest 2015 așa că, firesc, a fost invitată pentru a face parte din PGL Cosplay Open. Dyana lucrează constant la costume și va reprezenta România la EuroCosplay Champioship la MCM Expo în Londra, chiar înainte de a veni la Cluj-Napoca. Îi urăm succes și abia așteptăm s-o vedem. Iată câteva din realizările Dyanei.


·         Reprezentanta Romaniei la EuroCosplay  Championship 2015


·         Premiul pentru cel mai popular Cosplayer la DreamHack București 2014


·         Grupul câștigător la concursul Animecon’s Bordercos 2014


·         Locul 2 la concursul East European Comic Con Cosplay 2014


·         Finalista EuroCosplay, 2013


Cosplayerii care vor să se înscrie în concurs pentru șansa de a câștiga un loc pe podium cu o valoare totală de 8.000 de dolari mai au timp până pe 9 octombrie 2015. Formularul de înscriere se află pe site-ul oficial DreamHack Cluj-Napoca: http://dreamhack.ro/cluj-2015/cosplay/


Programul pentru PGL Cosplay Open va include competiția (preselecția și show-ul de pe scenă), workshop-uri, vizionări de filme și alte activități pentru cosplayeri. Ca de obicei, cosplayerii care vor veni în costume la DreamHack Cluj-Napoca 2015 vor avea accesul liber la eveniment și la PGL Cosplay Open.


Cosplayerii sunt rugați în mod deosebit să intre în grupul de Facebook,  PGL Cosplay Open, unde pot ține legătura cu organizatorii concursului.


Trailer PGL Coplay Open:
Bilete și abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro se găsesc și pe bilete.ro, MyTicket.ro,  în magazinele Germanos, Inmedio, din oficiile Poștei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 și Palatul Copiilor București. Informații suplimentare se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro și facebook.com/dreamhack.ro


Partenerul principal DreamHack Cluj-Napoca 2015 este Telekom Romania.


Despre PGL


PGL, divizia de eSports a ComputerGames.ro, s-a înființat în 2002 și se ocupă în principal cu organizarea de evenimente naționale și internationale în acest domeniu, pe cont propriu sau împreună cu parteneri internaționali. Începând din 2002, PGL a găzduit competiții, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG.  În același timp, a susținut scena locală de eSport prin propriile campionate, care în cele din urmă s-au contopit sub brandul Romanian eSport Championship.  Studiourile PGL fac transmisiuni  în mai multe limbi, dar și coverage pentru ligi și evenimente esports din întreaga lume, inclusiv DreamHack,  The International și Campionatul Mondial de Sporturi Electronice  IeSF. În 2015, PGL a organizat cu succes  PGL CS:GO Championship Series Kick-off Season și a găzduit în studio-urile sale transmisiunea în limba engleză pentru calificările turneului The International 5.


Despre DreamHack


DreamHack este cel mai mare festival digital din lume.  Început ca un simplu LANParty în 1994 în Suedia, în prezent se remarcă prin cele două ediții anuale la Jönköping: DreamHack Summer în iunie și DreamHack Winter în noiembrie. Evenimentele reprezintă o platformă pentru eSport incluzând și zone de divertisment.  DreamHack se mai organizează în Marea Britanie, Spania, Franța și România.


6
News / Instalare Windows 10 offline
« Last post by IKY on July 30, 2015, 07:08:29 PM »

Instalarea “pe curat” a noului sistem de operare Windows 10 se poate face intr-un mod cat se poate de simplu. Pe site-ul Microsoft este pus la dispozitia doritorilor un utilitar cu ajutorul caruia avem posibilitatea de a download-a si apoi crea un stick USB si/sau DVD bootabil. Inainte de operatiunea propriu-zisa sunteti invitati sa alegeti editia de Windows 10 dorita (Home, Pro, Enterprise, etc) cat si varianta pe 32, 64 biti sau ambele. Dupa alegerea acestor optiuni, incepe download-ul urmat apoi de generarea acelei imagini ISO atat de pretioasa. Utilitarul cu pricina se gaseste la aceasta adresa iar restul e… istorie.


7
News / RCS & RDS creşte limita de trafic de date mobile în roaming naţional
« Last post by IKY on July 07, 2015, 01:57:48 PM »

RCS & RDS creşte începând cu 6 iulie limita de trafic de date mobile în roaming naţional de la 100 MB/lună, la 200 MB/lună pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim şi Complet, fără costuri suplimentare pentru clienţii serviciului de telefonie mobilă. Oferta este valabila până la data de 31 decembrie 2015. În plus, în perioada 06 iulie – 31 august 2015, clienţii Digi Mobil vor beneficia promoţional de 300 MB/lună de trafic în roaming naţional.


De această creştere de trafic în roaming naţional se vor bucura şi clienţii persoane juridice.


In concordanta cu strategia de a contribui la satisfactia clientilor nostri, continuam sa le oferim acestora cat mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.


Clientii companiei, persoane fizice, care opteaza pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat  achita 2, 3, 5 sau 6 euro/luna (TVA inclusa), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 platesc 2, 3 sau 5 euro/luna (TVA inclusa).


In functie de tipul de abonament ales, clientii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.


Comunicat complet pe rcs-rds.ro


8
News / TP-LINK lansează Touch P5
« Last post by IKY on March 23, 2015, 09:38:43 PM »

TP-LINK lansează, în cadrul Mobile World Congress 2015, Touch P5, primul router echipat cu ecran tactil de 4,3 inch, care uşurează procesul de configurare şi folosirea dispozitivului. Archer MR200 este primul router din gama 4G LTE, proiectat să ofere soluţii de conectare multiple pentru exploatarea reţelelor wireless de acasă şi de la birou.

Touch P5 se poate lăuda, pe lângă ecranul tactil, cu viteze de până la 1300 Mbps în banda de 5 Ghz, 600 Mbps în banda de 2,4 Ghz, porturi USB 2.0 şi 3.0, respectiv trei antene dual band pentru o acoperire extinsă.

Ecranul tactil capacitativ de 4,3 inch permite un control mai intuitiv al router-ului, oferind informaţii în timp real despre starea reţelei. Inginerii TP-LINK au optat să folosească sticlă securizată pentru a asigura rezistenţa şi durabilitatea produsului. În premieră în categoria routerelor cu ecran tactil, ecranul TP-LINK Touch P5 se bazează pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul princhpal. Rezultatul este o interfaţă care răspunde rapid la comenzi, fără să fie afectate vitezele de transfer sau restul funcţiilor.

Una dintre caracteristicile unice ale Touch P5 este interfaţa uşor de folosit. Utilizatorii care sunt obişnuiţi cu interfeţele dispozitivelor mobile se vor familiariza instantaneu cu sistemul de control tactil bazat pe comenzi intuitive larg răspândite (de tipul „tap and slide”). Interfaţa a fost concepută ca să uşureze adaptarea utilizatorilor, oferind acces la funcţii precum configurarea reţelei wireless, configurarea serverelor de printare şi de partajare a fişierelor, setarea serverelor media sau WPS Matching.

Noul router dual band Touch P5 oferă viteze de transfer combinate de până la 1900 Mbps, bazându-se pe avansatul procesor Broadcom de 1GHz. Raza de acoperire generoasă este asigurată de cele trei antene Dual band omnidirecţionale. Routerul este echipat de asemenea cu cele mai rapide porturi Gigabit WAN şi LAN.

Router-ul dual band Archer MR200 oferă o acoperire wireless stabilă şi viteze de până la 300Mbps în banda de 2.4GHz şi de până la 433Mbps în banda de 5GHz. Noutatea adusă de acest produs constă în suportul pentru conexiunile 4G FDD şi TDD LTE, existând astfel posibilitatea partajării unei conexiuni Mobile Broadband WAN.


Articol complet pe: www.techzone.ro


9
News /
« Last post by IKY on March 23, 2015, 09:34:02 PM »

TP-LINK lansează, în cadrul Mobile World Congress 2015, Touch P5, primul router echipat cu ecran tactil de 4,3 inch, care uşurează procesul de configurare şi folosirea dispozitivului. Archer MR200 este primul router din gama 4G LTE, proiectat să ofere soluţii de conectare multiple pentru exploatarea reţelelor wireless de acasă şi de la birou.

Touch P5 se poate lăuda, pe lângă ecranul tactil, cu viteze de până la 1300 Mbps în banda de 5 Ghz, 600 Mbps în banda de 2,4 Ghz, porturi USB 2.0 şi 3.0, respectiv trei antene dual band pentru o acoperire extinsă.

Ecranul tactil capacitativ de 4,3 inch permite un control mai intuitiv al router-ului, oferind informaţii în timp real despre starea reţelei. Inginerii TP-LINK au optat să folosească sticlă securizată pentru a asigura rezistenţa şi durabilitatea produsului. În premieră în categoria routerelor cu ecran tactil, ecranul TP-LINK Touch P5 se bazează pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul princhpal. Rezultatul este o interfaţă care răspunde rapid la comenzi, fără să fie afectate vitezele de transfer sau restul funcţiilor.

Una dintre caracteristicile unice ale Touch P5 este interfaţa uşor de folosit. Utilizatorii care sunt obişnuiţi cu interfeţele dispozitivelor mobile se vor familiariza instantaneu cu sistemul de control tactil bazat pe comenzi intuitive larg răspândite (de tipul „tap and slide”). Interfaţa a fost concepută ca să uşureze adaptarea utilizatorilor, oferind acces la funcţii precum configurarea reţelei wireless, configurarea serverelor de printare şi de partajare a fişierelor, setarea serverelor media sau WPS Matching.

Noul router dual band Touch P5 oferă viteze de transfer combinate de până la 1900 Mbps, bazându-se pe avansatul procesor Broadcom de 1GHz. Raza de acoperire generoasă este asigurată de cele trei antene Dual band omnidirecţionale. Routerul este echipat de asemenea cu cele mai rapide porturi Gigabit WAN şi LAN.

Router-ul dual band Archer MR200 oferă o acoperire wireless stabilă şi viteze de până la 300Mbps în banda de 2.4GHz şi de până la 433Mbps în banda de 5GHz. Noutatea adusă de acest produs constă în suportul pentru conexiunile 4G FDD şi TDD LTE, existând astfel posibilitatea partajării unei conexiuni Mobile Broadband WAN.


Articol complet pe: www.techzone.ro


10
News / Sarbatori fericite!
« Last post by IKY on December 25, 2014, 04:25:31 PM »

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun! La Multi Ani!Merry-Christmas


Pages: [1] 2 3 ... 10